Kuchár odporúča


  • Fitness šalát (šunka, olivy, paradajky uhorka, jogurt. dressing, toast)
    (A : 1, 3, 7) 250 g
  • Spaghetti Aglio, Olio – peperoncino
    (A : 1, 3, 7) 400 g
  • Tagliatelle so smotanovo-dubákovou omáčkou, parmezánom a čerstvými bylinkami
    (A : 1, 3, 7) 450 g
  • Grilované filety zo pstruha, pučené zemiaky s petržlenom, mrkvový šalát s jablkom
    (A : 4, 7) 200/200/150 g
  • Pečený losos s restovaným listovým špenátom, zemiaky s maslom a kôprom
    (A : 4, 7) 150/50/200 g
  • Hovädzie filety zo sviečkovice na zelenom korení, pučené zemiaky s červenou cibuľou
    (A : 1, 7) 150/250 g
  • Bravčová panenka na grile s dubákovou omáčkou, pečené zemiaky v šupke s bylinkovým maslom
    (A : 1, 7) 150/100/200 g
  • Tatársky biftek
    (A : 3, 10) 100 g

    ( *Konzumácia na vlastnú zodpovednosť, tepelne neupravené.
    Neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso a vajcia
    konzumovali deti, tehotné ženy, dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou.)